Novice

» Nazaj na novice

KOLONIJA 2018

Dragi starši, otroci, pravkar smo oddali prijavo na ZZZS za poletni tabor otrok s sladkorno boleznijo, fenilketonurijo in revmatskimi obolenji.
Tabor za otroke s sladkorno boleznijo in fenilketonurijo bo do 16.6.2018 - 30.6.2018 na vsem znani lokaciji Mladinskega zdravilišča in letovišča RKS na Debelem rtiču.

Pripravili in razposlali smo prijavnice, ki bodo v nekaj dneh prišle na vaše naslove.

A vendar moramo dodati še nekaj pomembnih stvari - vabljeni bodo otroci, ki so zboleli pred 1. 9. 2017,saj iz izkušenj vidimo, da otroci takoj po diagnozi težko oddidejo od doma. Vabljeni so otroci, ki so rojeni pred 30.6.2012 in ne po 31.12.2003. Za tabor ne bodo dobili vabila tisti otroci, ki so doslej predčasno odhajali domov, ali pa so se v koloniji neprimerno vedli in smo prijeli pritožbe drugih otrok oz. predvsem staršev zaradi tega.

Kljub temu bodo šla vabila na 305 naslovov, prostih mest pa je le 100!

Tako se bojimo, da mest za vse prijavljene otroke ne bo. Zato pred prijavo pomislite ali si vaš otrok na tabor želi, ali bo zdržal 14 dni brez staršev in prijateljev, kasnejši prihodi in predčasni odhodi ne bodo možni, saj vemo, da bo prijav ogromno in tako želimo ponuditi možnost tistim otrokom, ki bodo ostali v taboru 14 dni in doslej te možnosti niso imeli.

PRIJAVNICA SBT1
PRIJAVNICA PKU

Slika