Arhiv novic

» Nazaj v arhiv novic

Mladinski kamp za mlade voditelje diabetike

In kaj potem, če imam sladkorno… To me ne ustavi v želji potovati in spoznavati nove kraje in nove ljudi. In mogoče prav zaradi sladkorne spoznam novo državo in nove prijatelje.
Ja, to drži, tudi letos IDF (Mednarodno združenje za diabetes) organizira kamp mladih s sladkorno boleznijo. Bi se mu radi pridružili? Za enega med vami je prostor, a čas za prijavo je kratek, le do konca marca. In seveda prava starost je potrebna in dobra volja. Letos bo kamp na Nizozemskem v juliju, vabijo udeležence stare od 18 - 30 let...

 

                           VABILO

''Evropska diabetična zveza vsako leto organizira kamp za mlade diabetike, ki želijo spoznati delo zvez po Evropi in postati zagovorniki pravic diabetikov v svojih diabetičnih organizacijah. Organizirajo že 5. izobraževalni kamp, katerega se udeleži 24 mladih diabetikov iz vse Evrope, v starosti med 18 in 30 leti.

Kamp bo potekal med 14. in 19. julijem na Nizozemskem, v Papendal Sports Centru v Arnhemu. Vse mlade diabetike, ki jih zanima sodelovanje vabimo, da se nam oglasijo do 31.3.15.

Pokličite na telefon 01 430 54 44 Špelco Rudolf na zvezo ali pišite na
sloda@siol.net .

Več si lahko preberete na povezavi:
http://www.idf.org/regions/EUR/youthcamp ''

Slika