Arhiv novic

» Nazaj v arhiv novic

SLADKORČKI KUHAMO SLASTNO

Dragi Sladkorčki, 15. 11. 2014 je mimo in naša knjiga "Sladkorčki kuhamo slastno" je izšla.

Predstavili smo jo v časopisih, na radiu in TV ekranu. Požela je pohvalo številnih prijateljev in vas samih. Pošiljate nam slike kako otroci kuhajo, kaj ste pripravili odrasli, slike jedi in ideje za nove recepte. To smo želeli.

Naš cilj je, da bi jo lahko brali in uporabljali vi vsi.

Zato smo preko Društva za pomoč otrok s presnovnimi motnjami poiskali donatorje in sponzorje, ki so nas podprli pri našem delu in se jim želimo tudi na tem mestu zahvaliti. Brez njihove pomoči ne bi uspeli. Z njihovo pomočjo smo zagotovili, da bo otrok, mladostnik ali odrasla oseba s sladkorno boleznijo lahko dobil eno knjigo ob donaciji Društvu 15 EUR s katero bo podprl delovanje in aktivnosti društva. Na Klubu otrok in mladostnikov ter mladih odraslih s sladkorno boleznijo in njihovih družin jo je prejela vsaka družina, ki je na srečanje prišla.Če bi želeli kupiti več knjig pa bo cena enaka, kot v knjigarnah.
Knjige bodo sicer v prosti prodaji - DZS, Mohorjeva družba, spletna knjigarna Buča in drugje po Sloveniji po enotni ceni 29,95 EUR. Enako tudi na sedežu Društva, Bohoričeva 20, Ljubljana.

Upamo, da boste ob listanju knjige našli kakšno idejo za dober zajtrk, ali večerjo, sladico, slastno pizzo. Morda boste kaj spremenili, izboljšali, prilagodili letnemu času, želji vaših otrok, staršev. Naj kuhajo otrci, dedki in babice, prijatelji. Ne pozabite, da kuhanje druži in nas zabava…DOBER TEK!

Slika