Arhiv novic

» Nazaj v arhiv novic

Nova zgodba

Prvomajski prazniki so mimo in čas za novo kulinarično zgodbo je tukaj. V četrtek nas pot ponese v Kranjsko goro. Hotel Skipass je tokrat naš cilj, spoznamo njihovega chefa Mojmirja Šiftarja, ki nam prijazno predstavi svojo kuhinjo.



Prav posebna je, recepti, ki jih je pripravil za nas ustrezajo vsem kriterijem vrhunske kulinarike za diabetes. In izgledajo tako dobro. Ste že kdaj pomislili na slano sladico? O seveda je možno pripraviti tako posebno sladico, ki bo teknila vsem po vrsti. Se pravi, da le ni potrebno, da je vedno čokolada ali pa torta?



In kaj je Mojmir pripravil za nas? Začeli smo s tatarskim golažem in nadaljevali s postrvjo - ne boste verjeli na smreki in kreši. Sledil je jagenjček s pivom in višnjo in na koncu še žolca s pridihom sladkega.



Zdaj torej veste kam bo treba zaviti v Kranjski gori!

Slika