Arhiv novic

» Nazaj v arhiv novic

Tečemo skupaj in za dober namen…

omlad je čas, ko odpremo tekaško sezono. Nabirajo se prvi kilometri, povečujemo hitrost in razdalje. In tako bi radi povabili vse sladkorčke, da se nam pridružite pri dveh tekih za dober namen že v naslednjem mesecu.

Prvi tek je "Wings for life", ko bomo tekli z mislijo na vse tiste, ki tega ne morejo več zaradi poškodbe hrbtenice. Tekli bomo po svojih zmožnostih, dlje tem bolje... Tek bo 7. maja, prosimo, če to štartnino poravnate sami.Morda za vse nas pa je še bolj pomemben tek "Hop na grad", ko bomo z dobrodelnim tekom zbirali denar za Pediatrično kliniko. Tako bomo lahko tekli skupaj še 14. maja.

Štartnino za "Hop na grad" bo poravnalo Društvo za pomoč otrokom s presnovnimi motnjami vsem našim sladkorčkom, ki se bodo teka udeležili z nami.Naš namen je že od maratona lani, da pričnemo z rednimi skupnimi aktivnostmi in med njimi bosta dva teka - spomladanski, ki ga želimo drugo leto že organizirati povsem sami in bo omogočal, da bomo tekli po svojih močeh - 500 m, če ne gre več, ali pa 15 km, celo 25 km, če boste tako želeli. Mogoče ga bomo poimenovali kar "Tečem, ker zmorem in si želim" - ali pa nam boste pomagali ime poiskati kar vi. Želimo tudi, da bi tek postal mednaroden in smo že povabili tudi vaše vrstnik iz Hrvaške. Jeseni pa se bomo vrnili skupaj na Ljubljanski maraton - na 10 km, morda celo na 21 km!Pridružite se nam in delite ta mail s svojimi vrstniki…

Informacija o obeh tekih je seveda na internetu:

Wings for life:
https://www.wingsforlifeworldrun.com/si/sl/
Hop na grad:
http://hopnagrad.si

Prijavite se lahko na naši spletni strani na: info@sladkorcki.si
Ali pa na KOEDBP na vsem znani številki 01 5229 270

PRIJAVNICA

Rok za prijavo je 25. 4. 2017

Slika