Arhiv novic

» Nazaj v arhiv novic

Vabilo na srečanje 2016

​Dragi prijatelji, mladostniki, otroci, starši in vsi, ki želite izvedeti kaj novega o sladkorni bolezni, srečati prijatelje, navezati stike z vrstniki ali drugimi starši. Tudi v letu 2016 se nam lahko pridruaite na srečanju Kluba otrok, mladostnikov in mladih odraslih s sladkorno boleznijo tipa 1 in njihovih držin.

Teme letošnjega srečanja bodo raziskave na področju sladkorne bolezni, prehrana in novi izzivi. Govorili bomo o razvoju novih tehnologij ter raziskavah, ki se odvijajo na področju sladkorne bolezni v zadnjem desetletju. Vedno aktualna tema je prehrana, ki je ključna za vodenje sladkorne bolezni. V zadnjih dveh letih smo dva manjha projekta na tem področju opravili tudi sami.

Tudi letos vam bomo predstavili nagrajence za 50 let življenja s sladkorno boleznijo ter izzive, ki jih je mladim s sladkorno boleznijo prineslo to leto. Po predavanjih, farmacevtski razstavi ter degustaciji bomo naše srečanje tradicionalno nadaljevali s pohodom na Ljubljanski grad.

Kot vsa leta bo tudi letošnje srečanje na Medicinski fakulteti, Korytkova 2 v Ljubljani in sicer v soboto, 26. novembra 2016, med 8.30 in 13. uro.

Prostovoljni prispevek za udeležbo na srečanju za celotno družino znaša 30,00 eur in vključuje pogostitev ter revijo Sladkorčki. Znesek lahko poravnate na dan srečanja ali pa ga nakažete pri SKB banki na transakcijski račun 03100-1012228080.

Za dodatne informacije nas lahko pokličete na telefonsko številko 040 74 78 74 ali pišete na e-naslov info@sladkorcki.si

VABILO

Slika